Top

Annuleren - Retour

Annuleren of Retourneren
 
Uw bestelling annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd aan ons per email door te geven onder vermelding van uw verkregen bestelnummer.
Hoe eerder wij namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten.

Bestellingen die reeds behandelt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd.
U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen volgens het van toepassing zijnde consumentenrecht. Bekijk hiervoor ons retourbeleid.
Eventuele verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening en worden niet aan u geretourneerd. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.
 
Uw bestelling werd geannuleerd door Laadkabelwinkel.be

In enkele gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren. Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden:
  • Het artikel is (toch) niet meer verkrijgbaar
  • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect
Als een bestelling is geannuleerd, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het reeds betaalde bedrag terug, waarbij u via mail wordt gecontacteerd over de annulatie alsook de reden van annulatie.
 
Retourneren

Op online aakopen is er een specifieke regelgeving van toepassing.
Meer informatie omtrent het consumentenrecht vindt u hier.

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachtingen of wensen voldoet. Bij Laadkabelwinkel.be kunt u binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.
  • Controleren
Wanneer u uw bestelling ontvangt is het belangrijk dat u de bestelling controleert op beschadigingen en de compleetheid. Indien dit niet het geval is vragen wij dit uiterlijk na 48 uur bij ons te melden via het contactformulier.
Na de melding via het contactformulier zullen wij met u contact opnemen en u eventueel vragen om foto's van de beschadiging terug te sturen.
  • Randvoorwaarden
Het artikel mag retour gestuurd worden:

        -  binnen 14 kalenderdagen na levering;
        -  als het compleet en onbeschadigd is;
        -  als het ongebruikt is geweest;
        -  in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk
           (hier mag niet op geschreven worden);
        -  producten die speciaal voor u vervaardigd zijn uitgezonderd van
           het herroepingsrecht.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
  • Retour Sturen
Voor een snelle en goede verwerking is het van belang dat u het Retourformulier invult. Alléén compleet ingevulde formulieren kunnen wij in behandeling nemen.
  • Retouradres
Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

Laadkabelwinkel
t.a.v. afdeling klantenservice
Koeybleuken 24
2300 Turnhout
  • Kosten retourneren
Wanneer u een artikel wenst te retourneren dan kunt u deze persoonlijk afleveren op het bedrijfsadres, Koeybleuken 24 - 2300 Turnhout BE. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Laadkabelwinkel vergoedt alleen de kosten van het artikel + verzendkosten 'heen'. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.
Afhankelijk van het product kunt u deze per Post of transportbedrijf naar Laadkabelwinkel op  sturen. Deze kosten variëren van €9,95 tot €99,95 afhankelijk van het gewicht en het aantal producten.
  • Afhandeling
Na ontvangst van een volledig ingevulde retouraanvraag dient uw bestelling of desbetreffende gedeelte daarvan binnen de 14 kalenderdagen bij Laadkabelwinkel ontvangen te zijn.

Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.

Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode en betreft maximaal 14 kalenderdagen ná ontvangst van uw retourzending.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.
 
Desktop weergave