Top

The Blue Corner

Blue Corner Logo


Om u als eindgebruiker steeds de beste producten aan te bieden, bieden wij u als eindgebruiker samen met eNovates - Blue corner de eNovates - Blue corner laadstations aan. eNovates en Blue corner zijn al jaren de innovatiefste spelers op gebied van laadconcepten en ze staan bekend voor hun hoogstaande kwalitatieve producten.

Daar wij als partner sterk overtuigd zijn van de kwaliteit van de producten, doen wij er alles aan om deze producten ook u ter beschikking te stellen.
eNovates - Blue corner bieden naast het laadstationconcept ook andere diensten aan.
Indien u meer informatie wenst van deze diensten, verwijzen wij u graag verder naar hun website: www.enovates.com - www.bluecorner.be of kan u steeds contact met ons opnemen.

Bovendien kan u steeds dienst doen op onze eigen plaatsingsdienst!
BC Wall Box Home
BC Wall Box Home
De Blue Corner Wall Box home is de meest complete Home Charger op de markt.

Deze thuislader is speciaal ontworpen voor een eenvoudig gebruik en beschikt over de meest geavanceerde communicatiemogelijkheden.
€ 905,08
BC Laadpaal Pro
BC Laadpaal Pro
De Blue Corner laadpaal Pro is de meest complete laadpaal in ons Blue Corner gamma. Deze laadpaal is speciaal ontworpen voor gebruik op openbare plaatsen en beschikt over de meest geavanceerde communicatiemogelijkheden.
€ 3.599,75
kWh-meter
kWh-meter
Met een kWh-meter kan u perfect uw elektriciteitsverbruik in kaart brengen!
€ 209,99
Plaatstingdienst
Plaatstingdienst
Doe beroep op onze ervaren installateurs! Binnen de 3h is uw laadpunt klaar voor gebruik!
€ 369,99
Service contracten
Service contracten
Een overwachte storing of spanningsuitval van uw laadpunt is zeer vervelend. Laadkabelwinkel.be ondersteunt u hierin door zijn serivcecontracten!
€ 14,99