Top

Laadkabels op maat/kleur

Onze laadkabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en op verschillende lengtes!

De buitenmantelkleur van een laadkabel is niet gestandaardiseerd! Hierdoor is deze verkrijgbaar in verschillende kleuren. laadkabelwinkel.be geeft u de mogelijkheid uw kleur van laadkabel zelf te kiezen! Volgende kleuren zijn mogelijk:
  • Oranje
  • Blauw
  • Groen
  • Zwart
  • Rood
Laadkabelwinkel.be biedt u als klant de mogelijkheid laadkabels te bekomen op de voor u gewenste lengte bijvoorbeeld een andere lengte dan de universele lengtes 4 m, 6 m, 8 m. 

Zo kan het zijn dat uw elektrisch voertuig telkens op een kleine afstand van u laadstation geparkeerd staat bijvoorbeeld op 1 m. Hierdoor heeft u aan een laadkabel van bijvoorbeeld 1,5 m meer dan voldoende waardoor u niets bent met de overige 2,5 m laadkabel.

Een omgekeerde situatie kan ook van toepassing zijn, bijvoorbeeld als uw elekrisch voertuig verder dan de universele lengte van 8m geparkeerd staat. Hierdoor heeft u nood aan een langere laadkabel, bijvoorbeeld 10 m.

Laadkabelwinkel.be stelt u als eindgebruiker in staat om dé laadkabel te bekomen op maat die het beste past bij uw laadbehoeften om zo uw laadcomfort te verhogen!

Heeft u interesse in uw eigen laadkabel op maat en een verhoging van uw laadcomfort? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren of telefonisch op het nummer: 014/ 46.00.00.
Ik zoek een laadkabel op maat!
Ik zoek een laadkabel op maat!
Laadkabels op maat, korte laadkabels, lange laadkabels, type 1, type 2.
€ 0,00