Top

eNovates Pro Line-laadpalen

  • eNovates  Pro Line-laadpalen
  • eNovates  Pro Line-laadpalen
0,00

eNovates  Pro Line-laadpalen

Zeer geavanceerde laadpaal die reeds voorzien is om in het toekomstige "smart grid" te kunnen werken. Hij is voorzien van 2 stopcontacten met elk een vermogen van 3,5 kW tot 44 kW die toelaten om simultaan twee voertuigen te laden. Verschillende oplaadmethodes worden ondersteund (1 of 3 fasen).

Deze laadpaal is standaard voorzien van een kaartlezer (RFID) met display zodat men het gebruik kan beperken tot een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld personeel en/of klanten. Identificatie via SMS is eveneens mogelijk. Deze laadpaal kan zowel autonoom gebruikt worden als geïntegreerd worden in een netwerk (GPRS/Ethernet/RS-485).

De Pro Line leent zich perfect voor commerciële toepassingen. Alle bestaande betaalmogelijkheden kunnen optioneel geïntegreerd worden. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk, waarbij LEDs de basisfuncties weergeven en een LED-scherm de gebruiker meer gedetailleerde informatie geeft.

De communicatiemodule herkent alle protocollen zodat de laadpaal gebruikt kan worden voor alle beschikbare modellen van elektrische of hybride wagens. Bij gebruik in een netwerk verloopt de communicatie met het beheersysteem standaard via Web Services (SOAP 1.2) maar dankzij de modulaire opbouw van het programma kunnen andere protocollen gemakkelijk geïmplementeerd worden. De laadpalen kunnen ook gemakkelijk gekoppeld worden aan de centrale beheersoftware van eNovates, eNet Management Suite.

Beschikbaar in verschillende RAL-kleuren, beantwoordt de behuizing aan de eisen die gesteld worden aan straatmeubilair. Zij biedt goed weerstand tegen vandalisme, oxidatie en weersinvloeden. Dankzij al die eigenschappen is de Pro-laadpaal perfect geschikt voor gebruik in openbare ruimten.

Het onderhoud, beheer en bijwerken van op afstand zorgt er daarbij voor dat het systeem altijd up-to-date is en optimaal functioneert, nu en in de toekomst.

Indien u interesse heeft in dit product kan u ons steeds vrijblijvend contacteren
voor een offerte.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Desktop weergave