Top

eNovates Wall Box-laadpalen

  • eNovates  Wall Box-laadpalen
  • eNovates  Wall Box-laadpalen
  • eNovates  Wall Box-laadpalen
0,00

Wall Box-laadpalen

De Wall Box is een intelligent en gebruiksvriendelijk laadstation voor muurbevestiging. Het kan autonoom of in een netwerk gebruikt worden. In dat laatste geval is centraal beheer via het centrale beheerplatform van eNovates mogelijk. Dankzij de ingebouwde controller en kaartlezer (RFID) kunnen tot 150 verschillende, geïdentificeerde gebruikers het laadstation gebruiken. Indien geen identificatie vereist is, is het aantal gebruikers onbeperkt.

De Wall Box wordt aangeboden in vier standaarduitvoeringen:
De Home Box is bestemd voor thuisgebruik en wordt geplaatst na een grondige controle van het elektriciteitsnet bij u thuis. De laadsnelheid hangt af van het beschikbare vermogen (tot 44 kW). De Home Box kan voorzien worden van 1 tot 6 stopcontacten zodat men simultaan verschillende elektrische tweewielers en (hybride) voertuigen kan laden.

De Home Box Interactive is net als de Home Box voorzien van de intelligente laadtechnologie van eNovates maar biedt bovendien de mogelijkheid om de lader te programmeren aan de hand van het programma User Portal Interactive mag starten (nachttariefâ¦) en krijgt men een overzicht van de laadbeurten.

De Home Box Professional beschikt over alle mogelijkheden van de Home Box Interactive maar maakt gebruik van het programma User Portal Interactive Professionalâ laden van elektrische wagens mogelijk, inclusief het doorrekenen van de kosten aan individuele verbruikers.

De Wall Box Pro is de oplossing voor commerciële parkings en parkeerterreinen van bedrijven. Hij is verkrijgbaar met een mastermodule die tot 8 intelligente Wall Boxes kan aansturen en communiceert met de centrale beheerssoftware. Zo maakt dit toestel het mogelijk om een volledig parkeer- en laadnetwerk uit te bouwen.

Indien u interesse heeft in dit product kan u ons steeds vrijblijvend contacteren
voor een offerte.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Desktop weergave