Top

eNovates Business-laadpalen

  • eNovates Business-laadpalen
  • eNovates Business-laadpalen
  • eNovates Business-laadpalen
0,00

Business-laadpalen

De eNovates Business-laadpalen zijn perfect afgestemd op het gebruik in privéruimten, zoals parkeergarages of parkeerterreinen van bedrijven of horecazaken. Zij zij voorzien van 2 modulaire stopcontacten met 1 of 3 fasen die zowel geschikt zijn voor standaardconnectoren van het type Schuko als voor CEE of intelligente IEC61851 Mode 2/3 connectoren. Het vermogen bedraagt 3,5 kW tot 44kW per laadpunt.

De Businessserie kan geleverd worden met of zonder RFID-kaartlezer voor de identificatie van de gebruikers en met of zonder ingebouwde veiligheidszekeringen. Identificatie via SMS is eveneens mogelijk. Elk laadpunt is voorzien van LEDs voor de gebruiksvriendelijke en interactieve communicatie met de gebruiker.

De Business-laadpaal werd ontworpen voor een autonome werking. Dankzij de modulaire technologie van eNovates is het evenwel mogelijk om een Business-laadstation te koppelen aan de centrale beheersoftware. Op die manier is het mogelijk een netwerk uit te bouwen, met sturing, bewaking en beheer van een onbeperkt aantal gebruikers van op afstand. Voor de uitbouw van een netwerk wordt een laadpaal uitgerust met een mastermodule die tot acht intelligente stopcontacten (m.a.w. 4 intelligente Business-laadpalen) kan aansturen en communiceert met de centrale beheerssoftware.

Voor grotere laadnetwerken kan de eNovates Concentrator gebruikt worden. Dit toestel kan tot 500 netwerknodes aansturen. Een netwerknode kan een autonoom laadpunt zijn of een laadpaal met mastermodule die tot 8 laadpunten beheert. Zo kunnen tot 4.000 laadpunten beheerd worden.

Indien u interesse heeft in dit product kan u ons steeds vrijblijvend contacteren
voor een offerte.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Desktop weergave